Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
SVEČANI PRIJEM ELDARA SALIHOVIĆA ZA ODLAZAK NA ZIMSKE OLIMPJSKE IGRE

Lokalna uprava organizovala je svečani prijem za prvog Olimpijca, Pljevljaka koji će učestvovati na Zimskim olimpijskim igrama Eldara Salihovića. Srećan put Eldaru u Pjong Čang, na 23. ZOI koje se održavaju od 9. do 25. februara u ovom južnokorejskom gradu. Crnu Goru za ZOI predstavljaće samo tri takmičara, a jedan od njih je skijaš Rudara Eldara Salihović

Srećan put Eldaru na najveću smotru zimskog sporta na svijetu poželjeli su potpredsjednica opštine Pljevlja Anela Kriještorac, sekretar Sekretarijata za Društvene djelatnosti Mersudin Halilović i namještenik za sport Borjan Džogaz.

- Naravno da nam predstavlja veliku šast što ćeš biti dio crnogorskog tima na ZOI i što ćeš braniti boje naše države u Južnoj Koreji, kazala je Kriještorac.

- Imamo izuzetnu čast da san na čelu Sekretarijata opštine koja će imati svog predstavnika na ZOI. Ponosam sam na tu činjenicu i mislim da je sama pomisao da će se Eldar naći na startu sa najboljim svjetskim skijašima za ponos, kazao je Halililović.

Borjan Džogaz je naglasio da su je ovo prvi predstavnik opštine Pljevlja na Olimpijadi. ranije na Olimpijskim igrama učestvovali su Žarko Paspalj i Nenad Peruničić, a prvi član Rudara na Olimpijadi bio je atletičar Slaviša Vranaše prije 18 godina u Sidneju.

-Ti si prvi Pljevljak koji će učestvatri na zimskim Igrama i zaista smo ponosni na tebe, naglasio je Džogaz.

Pregledano: 56
20.02.2018
Nacrt odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte možete pogledati OVDJE.Program...
16.02.2018
J A V N I P O Z I V nevladinim organizacijama  za predlaganje jednog člana/ice, predstavnika/ce nevladinih...
15.02.2018
CRNA GORA OPŠTINA PLJEVLJA -Sekretarijat za društvene djelatnosti- Broj: 681-71/2018-1 Pljevlja,13.02.2018.godine ...
16.02.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti za - Sprovođenja preventivne dezinsekcije – uništavanje komaraca, možete pogledati ovde.
05.02.2018
Obavjestenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Ispitivanje postojecih instalacija i Izrada projekta izvedenog stanja dijela objekta Doma kulture u Pljevljima možete pogledati ovde.
30.01.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Ispitivanje postojecih instalacija i Izrada projekta izvedenog stanja dijela objekta Doma kulture u Pljevljima možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava