Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
“SLUČAJEVI PRAVDE” U PLJEVLJIMA

Nakon uspješne premijere na filmskom festivalu u Herceg Novom i Sarajevo Film festivalu, Film "The Books of knjige: Slučajevi pravde" biće premijerno prikazan i u Pljevljima. Pljevaljka publika će ovaj film moći da pogleda u dva termina: u 18:00h i 20:00h u petak (03.11.) i subotu (04.11.)  u sali Doma Vojske Crne Gore.

Ulaznice po cijeni od 2€ se mogu kupiti na recepciji Doma Vojske CG u Pljelvjima.

Pored standardnog pojavljivanja ekipe „Buksovaca", koji tumače dvojicu glavnih likova - suludih policijskih inspektora, koji rade na slučaju razrješenja ubistva, mafijaškog vjernika i doušnika dupelisca koga tumači režiser filma lično, pojavljuju se i zvijezde iz regiona. Tako, Nikola Kolja Pejaković glumi glavnog negativca, dok su odlične epizode ostvarili Nebojša Glogovac, Tihana Ćulafić, Zoran Kesić, kao i član originalne postave „Nadrealista" - Zenit Đozić.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a režiju Zoran Marković Zonjo. Muziku za film komponovao je Nemanja Nedeljković, član niškog hip-hop dvojca „Stereo banana", direktor fotografije je Dalibor Tonković a montažer Aleksandar Šmit.


Pregledano: 202
06.03.2018
   LISTA KANDIDATA KOJI SU PREDLOŽENI ZA ČLANOVE/ICE KOMISIJE ZA RASPODJELU SREDSTAVA NEVLADINIM...
05.03.2018
Predmet: Poziv za nevladine organizacije za učešće na obuci ,,Upravljanje projektnim ciklusom``, u okviru...
20.02.2018
Nacrt odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte možete pogledati OVDJE.Program...
22.03.2018
Obavjestenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Revizija završnog računa budžeta 2017. godine možete pogledati ovde.
16.03.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku male vrijednosti - Revizija završnog računa za 2017. godinu možete pogledati ovde.Izjava za ponuđače
16.03.2018
Obavjestenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Dopunski radovi na Zavičajnom muzeju možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava