Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Rezultati Konkursa za predaju prijedloga projekata u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u Opštini Pljevlja

Komisija za ocjenu projekata pristiglih na Konkurs za predaju prijedloga projekata u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u Opštini Pljevlja, koji je bio otvoren od 01. marta do 10. aprila 2018. godine, je evaluirala prijavljene projekte.

S tim u vezi, rezultati Konkursa se mogu naći u priloženom dokumentu.

Sve organizacije koje su podnijele projekat na Konkurs će biti i direktno obaviještene od strane UNDP-ja o rezultatima Konkursa.

Pitanja u vezi sa rezultatima Konkursa se mogu postaviti do ponedjeljka, 15. oktobra 2018. godine, do 14:00 časova, putem e-mail adrese reloadgrants.me@undp.org.

  

Bodovna lista

Pregledano: 63
15.10.2018
Sekretarijat za društvene djelatnosti raspisuje Javni konkurs za dodjelu Studentske nagrade opštine Pljevlja za 2018. godinu. ...
09.10.2018
Komisija za ocjenu projekata pristiglih na Konkurs za predaju prijedloga projekata u sklopu Regionalnog programa lokalne...
17.10.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - asfaltiranje lokalnih i nekategorisanih puteva na teritoriji opštine Pljevlja možete pogledati ovde.
09.10.2018
Obavještenje o ishodu postupka - Izvođenje  radova na izgradnji vodovoda Gornja Brvenica IV faza možete pogledati ovde.
02.10.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda - Izvođenje radova na izgradnji vodovoda Gornja Brvenica - IV faza M28/18 možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava