Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Prezentacija projekta „DJEČIJA ATLETIKA – Athletics kids 2015-2019“

Danas u Sportskom Centru „Morača" od 11.00h u press Sali održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili:

1.     Milorad Vuletić - predsjednik Atletskog Saveza Crne Gore

2.     Igor Vušurović - direktor Uprave za mlade i sport Crne Gore

3.     Dušan Simonović - predjednik COK-a

4.     Dr. Dragan Drobnjak - predsjednik Crnogorskog Školskog Sportskog Saveza Crne Gore

Na press konfernciji data je puna podrška od strane najrelevantnijih sportskih subjekata iz Crne Gore i ostvarna odlična saradnja sa svim nosiocima ovog veoma bitnog projekta za atletski sport u Crnoj Gori. Važno je naglasiti da je ostvaren puni doprinos u ostvarenju cilja projekta a to je uključivanje što većeg broja učenika uzrasne dobi od 6-11 godina. Atletski Savez Crne Gore sa svojim partnerima je veoma zadovoljan do sada učinjenim i smatra da će se preko 10000 osnovaca sa teritorija 10 opština  uključit u sami projekat.

Nakon press konferencije u velikoj sali Sportskog centra „Morača" je održan i praktični dio prezentacije u trajanju od 20 min.(sertifikovani atletski treneri)

Opština Pljevlja je svakako uzela učešće u ovom važnom projektu i zaključila Ugovor o međusobnoj saradnji između Atletskog Saveza Crne Gore , Atletskog kluba „Rudar" - kao nosioca projekta u našoj lokalnoj zajednici.

Sekretarijat za društvene djelatnosti u korelaciji sa Atletskim klubom „Rudar" koji je dostavio i spisak učesnika kampa koji će 7 i 8 maja održati u Podgorici, isit će biti prisutni na praktičnim vježbama i dobiti sertifikate koji će im omogućiti da implementiraju projekat u našoj lokalnoj zajednici.

Atletski Savez Crne Gore je nakon potpisivanja Ugovora o međusobnoj saradnji svakoj lokalnoj upravi donirao sportke rekvizite u vrijednosti od oko 1000e za realizaciju projekta i svakako će snositi sve troškove vezane za učešće na kampu.

Predstavnici Atletskog kluba"Rudar" koji će boraviti na kampu su:

·         Slaviša Vraneš - trener (olimpijac Sidnej 2000)

·         Budimir Jetrović - trener

·         Danko Despotović - prof.fiz.vaspitanja

·         Emir Ćatović - takmičar i trener

Na današnjem sastanku ispred opštine Pljevlja prisustvovao je Borjan Džogaz savjetnik za sport , dok je ispred Atletskog kluba „Rudar" prisustvovao prekaljeni trenerski vuk Budimir Jestrović.

Pregledano: 2698
03.09.2019
          Interni oglas u cijelosti možete preuzeti klikom OVDJE
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
09.09.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani, sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela Tikova M. Z. Hoćevina možete pogledati OVDJE.
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg  mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani,  sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela  Tikova M. Z. Hoćevina. PREUZMITE
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Nabavka sadnog materijala za pejzažno uređenje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i sadnog materijala za dopunu drvoreda na zelenim površinama. PREUZMITE
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava