Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Predsjednik opštine Pljevlja posjetio Dom za stare

Predsjednik opštine Pljevlja Mirko Đačić zajedno za saradnicima, sekretarom Sekretarijata za društvene djelatnosti Mersudinom Halilovićem i šeficom Kabineta predsjednika Opštine Majom Rondović, posjetio je Dom za stare u Pljevljima. Praksu da pred Novu godinu posjećuje socijalno ranjive kategorije predsjednik Opštine nastavio je i ove godine, ali ovo je prvi put da, nakon početka rada Doma za stare, posjeti ovu ustanovu.

Ranije smo dva puta obilazili naše sugrađane koji su bili korisnici Doma za stare u Bijelom Polju, tako da nam posjeta ovog objekta u našem gradu predstavlja veliko zadovoljstvo. Zatekli smo jedno organizovanje stanje kada je u pitanju sama uprava ovog objekta, direktorica i upravljački kolegijum, svi oni koji rade i pružaju kvalitetan nivo usluge korisnicima. Ono što je najvažnije od svega zatekli smo dobro raspoloženje samih korisnika, što govori o tome da su zadovoljni smještajem u ovom objektu i to u svakom smislu. O svemu smo razgovarali, o tome kako provode vrijeme u samom domu, o njihovim slobodnim aktivnostima, o ishrani i svemu onome što Dom nudi i definitivno zaključili da je ovaj sadržaj trebao ovom gradu, kazao je Đačić i podsjetio je da je Ministarstvo rada i socijalnog staranja ima najveće zasluge što je ovaj objekat izgrađen u Pljevljima, ali i opština Pljevlja koja je ponudila atraktivnu lokaciju za izgradnju Doma.

Dobili smo objekat visokog standarda, vrlo funkcionalan objekat, jedan lijep objekat, tehnički opremljen objekat. Sva fizika zgrade, sva tehnika zgrade funkcioniše na dobar način. Uz ovo rješenje koje smo imali priliku da vidimo prilikom posjete uvjerili smo se da će uskoro biti instalirana dva kotla na pelet gdje bi se trajno i na najkvalitetniji način riješilo zagrijavanje ovog objekta. Vidjeli smo same smještajne jedinice, sobe u kojima borave korisnici, zajedničke prostorije, zajedničke dnevne boravke i sve ostale sadržaje, naglasio je predsjednik opštine Pljevlja. On je kazao da u Domu od 36 korisnika boravi 27 Pljevljaka, a ostali su iz Nikšića, Podgorice, Kolašina….

 

 

 

- Pored pohvala na račun Uprave i osoblja doma treba pohvaliti i Ministarstvo rada i socijalnog staranja koje obezbjeđuje sve ono što je potrebno da bi Dom funkcionisao na najvećem mogućem nivou. Mi smo iskoristili priliku da im čestitamo novogodišnje i božićne praznike da im uručimo skromne poklone, nakon Božića ćemo ih i novčano nagraditi, a odlučili smo za jednu donaciju samom Domu u iznosu od 2.000 eura, rekao je Đačić.

Pregledano: 270
20.05.2019
U skladu sa Uredbom o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih...
11.04.2019
Na osnovu 29.stav tačka 1 ("Sl.list CG", br.08/19), Opština Pljevlja - Sekretarijat za društvene djelatnosti...
11.04.2019
Javni poziv za učešće u postupku dodjele sredstava za Program za unapređenje konkurentnosti privrede za 2019....
25.04.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Nabavku  saobraćajnih znakova prema tehničkoj specifikaciji možete vidjetki klikom OVDJE.
22.04.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti možete pogledati OVDJE.
15.04.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - nabavka travno djetelinske smješe (TDS) u količini 1490 kg možete pogledaati OVDJE.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava