Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Poziv za nominaciju za NACIONALNU NAGRADU ZA VOLONTERIZAM
Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid u partnerstvu sa Fondacijom Petrović Njegoš, dvanaestu godinu zaredom, raspisuje konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za volonterizam.

Nagradu, koja se sastoji od dvije kategorije, ADP Zid dodjelje svake godine, već tradicionalno, tokom svečanosti u cilju obilježavanja Međunarodnog dana volontera - 5. decembar.

Nagrade se dodjeljuju najboljima radi afirmacije vrijednosti volonterskog rada. Na ovaj način se promovišu pojedinci, organizacije, institucije, kompanije i privredna lica, koji utiču na razvoj volonterizma i kulture volontiranja doprinoseći time razvoju cjelokupnog društva.

Pozivamo vas da NOMINUJETE pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu, kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam.

Kategorije:

I - Nagrada za volontera/ku godine

II - Godišnja nagrada za volonterizam

Godišnja nagrada za volonterizam dodjeljuje se u cilju povećanja vidljivosti doprinosa razvoju koncepta i promociji vrijednosti volontiranja. Nagrada može da bude dodijeljena pojedincu/ki, organizaciji civilnog društva, kompaniji, medijskoj kući ili instituciji koji su svojim zalaganjem doprinijeli razvoju volonterizma u Crnoj Gori.

Kandidaturu za nominaciju može podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva, institucije, kompanije ili medijske kuće. Kandidata (bez obzira da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija. Poziv i brazac za kandidaturu se nalazi na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpcH7cgRpAu4Irc9_lbhvBcksW3S2A1s5abrXImI5lrY6RpQ/viewform?fbzx=-5986563604589719000

 

Rok za nominaciju 15. novembar 2018.

Više informacija možete dobiti putem telefona 020 207 130 ili na e-mail adp.zid@gmail.com

Pregledano: 199
20.05.2019
U skladu sa Uredbom o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih...
11.04.2019
Na osnovu 29.stav tačka 1 ("Sl.list CG", br.08/19), Opština Pljevlja - Sekretarijat za društvene djelatnosti...
11.04.2019
Javni poziv za učešće u postupku dodjele sredstava za Program za unapređenje konkurentnosti privrede za 2019....
25.04.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Nabavku  saobraćajnih znakova prema tehničkoj specifikaciji možete vidjetki klikom OVDJE.
22.04.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti možete pogledati OVDJE.
15.04.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - nabavka travno djetelinske smješe (TDS) u količini 1490 kg možete pogledaati OVDJE.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava