Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Poziv za nevladine organizacije za učešće na obuci

Predmet: Poziv za nevladine organizacije za učešće na obuci ,,Upravljanje projektnim ciklusom``, u okviru Javnog konkursa za raspodjelu budžetskih sredstava namijenjenih finansiranju nevladinih organizacija u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)

Opština Pljevlja i projekat ReLOaD pozivaju nevladine organizacije iz Pljevalja na obuku pod nazivom ,,Upravljanje projektnim ciklusom``, koja će se održati u Pljevljima, u hotelu Franca, 09. i 10. marta 2018. godine.

Obuka se održava u okviru Javnog konkursa za raspodjelu budžetskih sredstava namijenjenih finansiranju nevladinih organizacija u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD). Konkurs i relevantnu dokumentaciju za finansiranje projekata NVO možete pronaći na web sajtu Opštine Pljevlja www.pljevlja.me i web sajtu UNDP www.me.undp.org

Kao što je Konkursom predviđeno, 9. marta od 09:00 - 10:30 časova, u hotelu Franca, biće održan Info dan gdje će se nevladinim organizacijama bliže predstaviti pravila Konkursa, nakon čega će se za sve zainteresovane održati i obuka za Upravljanje projektnim ciklusom. Ova obuka ima za cilj da pomogne zainteresovanim NVO da se što bolje pripreme za pripremu i vođenje projekata kojima bi aplicirali na ReLOaD konkurs.

Molimo vas da Vaše učešće na obuci potvrdite najkasnije  do četvrtka, 08. marta do 14:00, na e-mail adresu: sanja.djondovic@pljevlja.co.me.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu(ReLOaD)  se sprovodi od 1. februara 2017. godine i trajaće tri godine. ReLOaD finansira EU, uz kofinansiranje UNDP-a i pet lokalnih samouprava koje su obuhvaćene programom (Pljevlja, Nikšić, Podgorica, Tivat, Kotor). U fokusu ReLOaD projekta je jačanje partnerstava između lokalnih samouprava i civilnog društva, primjenom modela transparentnog projektnog finansiranja organizacija civilnog društva iz budžeta jedinica lokalne samouprave. Jedan od ključnih ciljeva je povećanje građanskog učešća u procesima donošenja odluka i unapređenje pružanja usluga u lokalnim zajednicama.

Nacrt Programa Obuke možete pogledati OVDJE.

S poštovanjem,

S E K R E T A R

Mersudin Halilović

Pregledano: 205
17.07.2018
Listu kandidata koji su predloženi za članove komisije za raspodjelu sredstava Nevladinim organizacijama za 2018. godinu...
09.07.2018
Sve potrebne informacije o javnom pozivu za sprovođenje mentoring usluga u 2018. godini možete naći  OVDJE.
02.07.2018
JAVNI POZIV za prikupljanje predloga za dodjelu opštinske nagrade "20. novembar"    1. Pozivaju se...
17.07.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Vodovod Boljanići - rezervoar Milakovci možete pogledati OVDJE.
12.07.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti br. M 17/18 - Vodovod "Boljanići" - rezervoar Milakovci možete pogledati OVDJE.
12.07.2018
Izmjenu zahtjeva za dostavljanje ponuda broj M16/18 možete pogledati OVDJE.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava