Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Poziv za nevladine organizacije za učešće na obuci

Predmet: Poziv za nevladine organizacije za učešće na obuci ,,Upravljanje projektnim ciklusom``, u okviru Javnog konkursa za raspodjelu budžetskih sredstava namijenjenih finansiranju nevladinih organizacija u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)

Opština Pljevlja i projekat ReLOaD pozivaju nevladine organizacije iz Pljevalja na obuku pod nazivom ,,Upravljanje projektnim ciklusom``, koja će se održati u Pljevljima, u hotelu Franca, 09. i 10. marta 2018. godine.

Obuka se održava u okviru Javnog konkursa za raspodjelu budžetskih sredstava namijenjenih finansiranju nevladinih organizacija u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD). Konkurs i relevantnu dokumentaciju za finansiranje projekata NVO možete pronaći na web sajtu Opštine Pljevlja www.pljevlja.me i web sajtu UNDP www.me.undp.org

Kao što je Konkursom predviđeno, 9. marta od 09:00 - 10:30 časova, u hotelu Franca, biće održan Info dan gdje će se nevladinim organizacijama bliže predstaviti pravila Konkursa, nakon čega će se za sve zainteresovane održati i obuka za Upravljanje projektnim ciklusom. Ova obuka ima za cilj da pomogne zainteresovanim NVO da se što bolje pripreme za pripremu i vođenje projekata kojima bi aplicirali na ReLOaD konkurs.

Molimo vas da Vaše učešće na obuci potvrdite najkasnije  do četvrtka, 08. marta do 14:00, na e-mail adresu: sanja.djondovic@pljevlja.co.me.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu(ReLOaD)  se sprovodi od 1. februara 2017. godine i trajaće tri godine. ReLOaD finansira EU, uz kofinansiranje UNDP-a i pet lokalnih samouprava koje su obuhvaćene programom (Pljevlja, Nikšić, Podgorica, Tivat, Kotor). U fokusu ReLOaD projekta je jačanje partnerstava između lokalnih samouprava i civilnog društva, primjenom modela transparentnog projektnog finansiranja organizacija civilnog društva iz budžeta jedinica lokalne samouprave. Jedan od ključnih ciljeva je povećanje građanskog učešća u procesima donošenja odluka i unapređenje pružanja usluga u lokalnim zajednicama.

Nacrt Programa Obuke možete pogledati OVDJE.

S poštovanjem,

S E K R E T A R

Mersudin Halilović

Pregledano: 501
20.05.2019
U skladu sa Uredbom o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih...
11.04.2019
Na osnovu 29.stav tačka 1 ("Sl.list CG", br.08/19), Opština Pljevlja - Sekretarijat za društvene djelatnosti...
11.04.2019
Javni poziv za učešće u postupku dodjele sredstava za Program za unapređenje konkurentnosti privrede za 2019....
25.04.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Nabavku  saobraćajnih znakova prema tehničkoj specifikaciji možete vidjetki klikom OVDJE.
22.04.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti možete pogledati OVDJE.
15.04.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - nabavka travno djetelinske smješe (TDS) u količini 1490 kg možete pogledaati OVDJE.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava