Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Počeli radovi na spomeniku na Stražici

Predsjednik opštine Mirko Đačić sa saradnicima obišao je danas (28. jul) spomenik na Stražici i sa predstavnicima izvođača na licu mjesta razgovarao o do sada izvedenim radovima na sanaciji ovog objekta.

Tokom obilaska razgovaralo se i o daljoj dinamici izvođenja ugovorenih radova; u skladu sa projektom kojim su predviđeni konstruktivna sanacija zdanja, izvođenje radova na instalacijama, zanatski i restauratersko- konzervatorski radovi.

Konstatovano je da su dosadašnji radovi na demontažama omogućili stručnim licima da daju rješenja i odaberu  materijale i način njihove ugradnje kako bi se sačuvao autentični izgled.

Mišljenje konzervatora uslijediće u najkraćem roku, a potom konstruktivna sanacija spomenika; nakon čega će otpočeti i neophodni radovi na instalacijama, kao i završni zanatski radovi.

U pratnji predsjednika Đačića tokom obilaska Spomenika bili su potpredsjednik Ljubiša Ćurčić, savjetnik predsjednika Dragan Šubarić i direktor Direkcije za izgradnju Nenad Rubežić.

Radove na sanaciji Spomenika vrijedne oko 176.000 eura partnerski finasiraju opština Pljevlja i Direkcija javnih radova, a trebalo bi da se okončaju pet mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao. Radove izvodi četvoročlani konzorcijum čiji je vodeći partner pljevaljsko građevinsko preduzeće Obnova.

Kabinet predsjednika

Pregledano: 1001
03.09.2019
          Interni oglas u cijelosti možete preuzeti klikom OVDJE
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
09.09.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani, sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela Tikova M. Z. Hoćevina možete pogledati OVDJE.
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg  mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani,  sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela  Tikova M. Z. Hoćevina. PREUZMITE
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Nabavka sadnog materijala za pejzažno uređenje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i sadnog materijala za dopunu drvoreda na zelenim površinama. PREUZMITE
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava