Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Pljevaljske Novembarske svečanosti

Na press konferenciji povodom početka "Pljevaljskih novembarskih svečanosti", koja je održana u 31.10.2017. godine u sali SO Pljevlja, govorili su Sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti Mersudin Halilović, direktorica Narodne biblioteke "Stevan Samardžić" Đina Bajčeta i Savjetnik za kulturu u opštini Pljevlja Dragan Paldrmić.

Na konferenciji je saopšten zvaničan program ovogodišnje manifestacije koja se inače održava povodom "20. novembra" Dana opštine Pljevlja. Manifestacija sadrži 23 različita programa u kojoj se kao nosioci pojedinačnih sadržaja pojavljuju ustanove kulture, Sekretarijat za društvene djelatnosti i organizacije koje se bave kulturom i kulturnim amaterizmom sa akcentom na domaće lokalno stvaralaštvo. Pored lokalnih sadržaja, biće upriličeno i nekoliko značajnih gostujućih programa, programa iz međunarodne kulturne saradnje kao i par sportskih sadržaja.

Pljevaljske novembarske svečanosti su kao zvanična manifestacija utemeljene 2007. godine i za ovih deset godina, odnosno do ovogodišnje manifestacije, predstavljeno je 180 različitih kulturno umjetničkih programa. Za realizaciju ovogodišnje manifestacije zadužen je Savjet imenovan od strane Predsjednika opštine: Mersudin Halilović, Dragan Paldrmić, Sanja Đondović, Maja Rondović, Branko Banović, Đina Bajčeta, Belis Pojatić, Emina Salihović, Ermin Đurđević, Sabrina Hadžiosmanović, Dejan Kandić, Jasmin Koluglija i Ermin Đurđević.

Pregledano: 117
06.03.2018
   LISTA KANDIDATA KOJI SU PREDLOŽENI ZA ČLANOVE/ICE KOMISIJE ZA RASPODJELU SREDSTAVA NEVLADINIM...
05.03.2018
Predmet: Poziv za nevladine organizacije za učešće na obuci ,,Upravljanje projektnim ciklusom``, u okviru...
20.02.2018
Nacrt odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte možete pogledati OVDJE.Program...
22.03.2018
Obavjestenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Revizija završnog računa budžeta 2017. godine možete pogledati ovde.
16.03.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku male vrijednosti - Revizija završnog računa za 2017. godinu možete pogledati ovde.Izjava za ponuđače
16.03.2018
Obavjestenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Dopunski radovi na Zavičajnom muzeju možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava