Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Pljevaljske Novembarske svečanosti

Na press konferenciji povodom početka "Pljevaljskih novembarskih svečanosti", koja je održana u 31.10.2017. godine u sali SO Pljevlja, govorili su Sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti Mersudin Halilović, direktorica Narodne biblioteke "Stevan Samardžić" Đina Bajčeta i Savjetnik za kulturu u opštini Pljevlja Dragan Paldrmić.

Na konferenciji je saopšten zvaničan program ovogodišnje manifestacije koja se inače održava povodom "20. novembra" Dana opštine Pljevlja. Manifestacija sadrži 23 različita programa u kojoj se kao nosioci pojedinačnih sadržaja pojavljuju ustanove kulture, Sekretarijat za društvene djelatnosti i organizacije koje se bave kulturom i kulturnim amaterizmom sa akcentom na domaće lokalno stvaralaštvo. Pored lokalnih sadržaja, biće upriličeno i nekoliko značajnih gostujućih programa, programa iz međunarodne kulturne saradnje kao i par sportskih sadržaja.

Pljevaljske novembarske svečanosti su kao zvanična manifestacija utemeljene 2007. godine i za ovih deset godina, odnosno do ovogodišnje manifestacije, predstavljeno je 180 različitih kulturno umjetničkih programa. Za realizaciju ovogodišnje manifestacije zadužen je Savjet imenovan od strane Predsjednika opštine: Mersudin Halilović, Dragan Paldrmić, Sanja Đondović, Maja Rondović, Branko Banović, Đina Bajčeta, Belis Pojatić, Emina Salihović, Ermin Đurđević, Sabrina Hadžiosmanović, Dejan Kandić, Jasmin Koluglija i Ermin Đurđević.

Pregledano: 57
22.11.2017
Program javne rasprave o Nacrtu Odluke o kumunalnoj naknadi možet pogledati ovde.Poziv za učešće na javnoj raspravi...
01.11.2017
- Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2017. -  Na osnovu člana 6. Odluke o finansiranju...
01.11.2017
Na osnovu člana 3. Odluke o stipendiranju studenata ("Sl. list CG - opštinski propisi", br. 38/15), te predloga...
23.11.2017
Obavještenje o ishodu postupka za nabavku male vrijednosti - krplje i planinarski štapovi možete pogledati ovde.
17.11.2017
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Krplje i planinarski štapovi možete pogledati ovde.
17.11.2017
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti  - Višenamjenska dvorana sa pratecim sadrzajima-naknadni radovi, broj postupka M 17/17  možete pogledati ovde.