Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
POZIV ZA UČEŠĆE NA JAVNOJ RASPRAVI NACRTA ODLUKE O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O JAVNOM PREVOZU U GRADKOM I PRIRADSKOM LINIJSKOM SAOBRAĆAJU

Sekretarijat za komunalno -stambene poslove, saobraćaj i vode, poziva Vas da prisustvujete i uzmete učešće u javnoj raspravi  Nacrta  Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o javnom prevozu u gradskom i prigradskom linijskom saobraćaju, koja će se održati  25 marta 2016  godine u periodu od 12:00 - 14:00 časova, u Pljevljima, u prostorijama Službe skupštine opštine Pljevlja  (zgrada  SDK-a, sala na prvom spratu ), Kralja Petra I br.48

Rad na javnoj raspravi odvijaće se prema sledećem programu:

Pozdravna riječ:

- mr Jadranka Bojović dipl.pravnik

- Vule Macanović dipl.inž.maš.

Prezentacija Nacrta  Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o javnom prevozu u gradskom i prigradskom linijskom saobraćaju

Diskusija-komentari i sugestije

Zaključci

Sa sadržinom Nacrta  Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o javnom prevozu u gradskom i prigradskom linijskom saobraćaju možete se upoznati na internet stranici opštine Pljevlja  http://www.pljevlja.me/.

Sugestije, predloge i primjedbe na Nacrt  Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o javnom prevozu u gradskom i prigradskom linijskom saobraćaju   možete dostaviti najkasnije do 25 marta 2016 godine poštom Sekretarijatu za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i vode na adresu ul. Kralja Petra I br.48, neposrednom predajom pismena na arhivu Građanskog biroa Pljevlja ili putem elektronske pošte na e-mail: opstinapv@t-com.me.  

 

Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama odluke o javnom prevozu u gradskom i prigradskom linijskom saobraćaju možete pogledati ovde.

Program Javne rasprave o nacrtu odluke o izmjenama i dopunama odluke o javnom prevozu u gradskom i prigradskom saobraćaju možete pogledati ovde.

 

S poštovanjem, 

 

                                                                                                                                P R E D S J E D N I K ,

                                                                                                                                      Mirko Đačić

 

 

Pregledano: 882
16.01.2019
CRNA GORA OPŠTINA PLJEVLJA - Sekretarijat za društvene društvene djelatnosti - Broj: 637-1/2019-2 Pljevlja, 15.01.2019....
11.01.2019
Listu projekata kojima nedostaje dokumentacija i koji su diskvalifikovani iz daljeg procesa ocjenjivanja možete pogledati OVDJE.
21.12.2018
Odluku o stipendiranju studenata školske 2018/19 godine možete pogledati OVDJE.
18.01.2019
Obavještenje o ishodu postupka za nabavke male vrijednosti - Vršenje tehničkog pregleda objekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Pljevljima možete pogledati ovde.
17.01.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Partija 1: Kancelarijski materijal, Partija 2: Toneri, kertridži i riboni za štampače i kopir aparate, možete pogledati ovde.
15.01.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Vršenje tehničkog pregleda objekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava