Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
POTPISIVANJE UGOVORA U OKVIRU ReLOaD PROGRAMA

Potpisivanje ugovora između UNDP i nevladinih organizacija kojima su odobrena sredstva po Konkursu za predaju prijedloga projekata u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD ) biće upriličeno u srijedu, 24.10.2018. godine u 12 sati u maloj sali Skupštine opštine Pljevlja.

Potpisivanju će prisustvovati predsjednik Opštine, Mirko Đačić, Fiona Mekluni, stalna predstavnica UNDP i koordinatorka Sistema UN u Crnoj Gori, predstavnici NVO, kao i članovi/ce Komisije za raspodjelu sredstava.

Komisija za raspodjelu sredstava u okviru ReLOaD projekta je evaluirala 15 pristiglih projekata na Konkurs i donijela odluku da se u opštini Pljevlja finansiraju 4 projekta, u ukupnom iznosu od 33.455,20 €, i to:

·         „Odlučivati o mladima samo zajedno sa mladima!" - NVO Otvoreni Centar „ Bona Fide" Pljevlja;

·         "Misli organski" -  Nevladino udruženje farmera "Zdravo zrno";

·         "Kultura spaja sve ljude" -  Organizacija slijepih za Pljevlja i Žabljak i

·         "Više znanja-manje otpada" -  NVU „ŽIVIO ŽIVOT-VIVA VITA".

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Pljevlja, Tivat, Kotor, Nikšić, i Podgorica. U fokusu programa je jačanje partnerstva između lokanih samouprava i organizacija civilnog društva, a svi izabrani projekti u Pljevljima u skladu sa strateškim dokumentima Opštine.

Pregledano: 90
16.01.2019
CRNA GORA OPŠTINA PLJEVLJA - Sekretarijat za društvene društvene djelatnosti - Broj: 637-1/2019-2 Pljevlja, 15.01.2019....
11.01.2019
Listu projekata kojima nedostaje dokumentacija i koji su diskvalifikovani iz daljeg procesa ocjenjivanja možete pogledati OVDJE.
21.12.2018
Odluku o stipendiranju studenata školske 2018/19 godine možete pogledati OVDJE.
18.01.2019
Obavještenje o ishodu postupka za nabavke male vrijednosti - Vršenje tehničkog pregleda objekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Pljevljima možete pogledati ovde.
17.01.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Partija 1: Kancelarijski materijal, Partija 2: Toneri, kertridži i riboni za štampače i kopir aparate, možete pogledati ovde.
15.01.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Vršenje tehničkog pregleda objekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava