Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Održan kviz znanja iz oblasti narkomanije

Dana 12.06.2018. godine sa početkom u 13:30h u sali Gimnazije „Tanasije Pejatovića" održan je finalni kviz na temu „Prevencija narkomanije". Učešće na finalnom kvizu ostvarili su učenici I-ih i II-ih razreda koji su izborili plasman u polufinalnom  takmičenju. Učestvovalo je 30 učenika raspoređenih u 6 ekipa.

Kviz je bio otvoren za javnost tako da su istom prisustvovli i učenici Gimanzije koji su bodrili svoje drugove.

Finalnom kvizu „Prevencija narkomanije" predhodio je čitav niz radionica i takmičenja koji se organizuju u Gimnaziji „Tanasiji Pejatović",  a u okviru izbornog predmeta Hemija i Život gdje se na kraju izučavanja nastavne teme Alkaloidi organizuje Nedelja borbe protiv narkomanije. Nastavni sadržaj se obrađuje kroz radionice sa vršnjačkim edukatorima,  gdje se učenicima ukazuje na opasnost od svih oblika zavisnosti, posebno narkotika i propagiraju zdravi stilovi života.

Pored vršnjačkih edukatora, nastavu organizuju i profesorice Rosanda Terzić i Munira Dešević.

Ovaj kviz se već tradicionalno održava na kraju svake školske godine a  Kancelarija za prevenciju narkomanije koja predstavlja organizacionu jedinicu Sekretarijata za društvene djelatnosti opštine Pljevlja obezbjeđuje nagrade za tri prvoplasirane ekipe (novčana vrijednost u iznosu od 300,00 eura) raspoređene na sledeći način:

1.     Mjesto 150,00 eura

2.     Mjesto 100,00 eura

3.     Mjesto   50,00 eura

Po završetku kviza spec.ped. Milica Sekulić predstavnica Kancelarije uručila je koverte sa nagradama i čestitala prvoplasiranam ekipima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pregledano: 65
13.08.2018
Program Javne rasprave u postupku donošenja Strategije razvoja sporta u opštini Pljevlja za period od 2018-2021. godine, možete...
27.07.2018
UPRAVA ZA KADRVE Objavljuje JAVNI POZIV stručnim licima i istaknutim stručnjacima za učešće u radu komisije...
17.07.2018
Listu kandidata koji su predloženi za članove komisije za raspodjelu sredstava Nevladinim organizacijama za 2018. godinu...
18.09.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Izvođenje radova na izgradnji vodovoda Gornja Brvenica - IV faza, možete pogledati ovde.
11.09.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Izvođenje radova na zgradnji vodovoda Gornja Brvenica - IV faza možete pogledati ovde.
05.09.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Izvođenje radova  na TK instalacijama u ulici Kralja Petra, na kraku od ulice Narodne Omladine do ulice Vuka Kneževića možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava