Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Održan kviz znanja iz oblasti narkomanije

Dana 12.06.2018. godine sa početkom u 13:30h u sali Gimnazije „Tanasije Pejatovića" održan je finalni kviz na temu „Prevencija narkomanije". Učešće na finalnom kvizu ostvarili su učenici I-ih i II-ih razreda koji su izborili plasman u polufinalnom  takmičenju. Učestvovalo je 30 učenika raspoređenih u 6 ekipa.

Kviz je bio otvoren za javnost tako da su istom prisustvovli i učenici Gimanzije koji su bodrili svoje drugove.

Finalnom kvizu „Prevencija narkomanije" predhodio je čitav niz radionica i takmičenja koji se organizuju u Gimnaziji „Tanasiji Pejatović",  a u okviru izbornog predmeta Hemija i Život gdje se na kraju izučavanja nastavne teme Alkaloidi organizuje Nedelja borbe protiv narkomanije. Nastavni sadržaj se obrađuje kroz radionice sa vršnjačkim edukatorima,  gdje se učenicima ukazuje na opasnost od svih oblika zavisnosti, posebno narkotika i propagiraju zdravi stilovi života.

Pored vršnjačkih edukatora, nastavu organizuju i profesorice Rosanda Terzić i Munira Dešević.

Ovaj kviz se već tradicionalno održava na kraju svake školske godine a  Kancelarija za prevenciju narkomanije koja predstavlja organizacionu jedinicu Sekretarijata za društvene djelatnosti opštine Pljevlja obezbjeđuje nagrade za tri prvoplasirane ekipe (novčana vrijednost u iznosu od 300,00 eura) raspoređene na sledeći način:

1.     Mjesto 150,00 eura

2.     Mjesto 100,00 eura

3.     Mjesto   50,00 eura

Po završetku kviza spec.ped. Milica Sekulić predstavnica Kancelarije uručila je koverte sa nagradama i čestitala prvoplasiranam ekipima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pregledano: 18
15.05.2018
Na osnovu čl. 4. stav 2. Odluke o načinu korišćenja i upravljanja poslovnim prostorom i garažama u...
13.04.2018
Sekretarijat za društvene djetanosti opštine Pljevlja obavještava da će se Centralna Javna rasprava za Lokalni plan akcije...
12.04.2018
Odluku o stipendiranju studenata školske 2017/18 godine možete pogledati OVDJE.
14.06.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda - Izvođenje dodatnih radova na sistemu kamera i video nadzora na objektu Doma kulture u Pljevljima požete pogledati ovde.
07.06.2018
Obavještenje o ishodu postupka hitne nabavke -  Sanacija krova zgrade DPO i zgrade Fonda PIO u Pljevljima možete pogledati ovde.
06.06.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - nabavka saobraćajnih znakova prema tehničkoj specifikaciji možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava