Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Održan koncert Bajage i instruktora povodm Dana državnosti

Povodom Dana državnosti i Dana ustanka u organizaciji opštine Pljevlja na centralnom gradskom Trgu 13. Jula održan je veoma posjećen koncert beogradskog pop rok sastava Bajaga i instruktori. Kao predgrupe nastupili su lokalni bendovi K- faktor i End Effect. Bajaga je održao obećanje dato novinarima nekoliko sati ranije i koncert je bio i više nego dobar, a publika, pomalo stidljiva i tiha na početku, uživala je u poznatim hitovima.

„Drago mi je što posle 35 godina postojanja gostujemo u Pljevljima. Zadovoljstvo mi je što ćemo na Trgu, sa jednom dobrom binom i opremom, da se predstavimo građanima Pljevalja i da uveličamo ovaj praznik", rekao je Momčilo Bajagić Bajaga na konferenciji za novinare održanoj u Motelu „Vodice" povodom koncerta.

Nije bilo lako izabrati repertoar iz tridesetpetogodišnje karijere prepune hitova za Pljevlja, a koliko su ozbiljno pristupili ukupnom nastupu govori i podatak da su u najsjeverniji crnogorski grad stigli 24 sata prije koncerta.

„Došli smo dan ranije da malo odmorimo i uživamo jer ovo je divan kraj", kazao je Bajaga zahvaljujući se na gostoprimstvu svima koji su učestvovali u organizaciji.

Predsjednik opštine Mirko Đačić poklonio je Bajagi monografiju „Istoriju Pljevalja" uz zadovoljstvo što je došlo do realizacije Bajaginog koncerta u znak obilježavanja Praznika.

„Nijesmo se mnogo dvoumili od onog trenutka kada smo pomislili da su Bajaga i instruktori jedna od opcija. Zahvaljujući dobrim okolnostima da su imali slobodan termin 13. jula, oni su danas ovdje sa nama", kazao je predsjednik Đačić.

Bajagin nastup je uz ovacije publike počeo oko 22 sata, u ponedeljak 13.jula, i trajao je do ponoći.

Kabinet predsjednika

Pregledano: 1091
03.09.2019
          Interni oglas u cijelosti možete preuzeti klikom OVDJE
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
09.09.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani, sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela Tikova M. Z. Hoćevina možete pogledati OVDJE.
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg  mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani,  sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela  Tikova M. Z. Hoćevina. PREUZMITE
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Nabavka sadnog materijala za pejzažno uređenje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i sadnog materijala za dopunu drvoreda na zelenim površinama. PREUZMITE
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava