Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Nastavak aktivnosti na prevenciji narkomanije i vršnjačkog nasilja

Dana 14. i 15.05.2018.godine, predstavnica Kancelarije za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti opštine Pljevlja spec.ped.Milica Sekulić i službenici Ministartva unutrašnjih poslova - Centra bezbjednosti Pljevlja i Odsjeka za borbu protiv droga Grupa VIII Pljevlja posjetili su 4 osnovne škole sa seoskog područja i to: O.Š."Dušan Ivović" Kosanica , O.Š."Mihajlo Žugić" Odžak, O.Š."Radoje Tošić" Srdanov Grob  i O.Š."Mila Peruničića" Maoče.

Ove posjete su nastavak aktivnosti na prevenciji narkomanije i vršnjačkog nasilja koje se sprovode kroz preventivne aktivnosti Ministartva unutrašnjih poslova - Centra bezbjednosti Pljevlja i Odsjeka za borbu protiv droga Grupa VIII Pljevlja.

Ovom prilikom 35 učenika/ca osmih razreda iz gore pomenutih škola upoznali su se sa problemom narkomanije, posledicama i vrstama droga.

Predavanje je koncipirano na taj način što je đacima na samom početku bilo omogućeno da iznesu svoje mišljenje o narkomaniji kroz pisanje kratkih asocijacija, sa ciljem da se vidi koliko su naši đaci upućeni u problem narkomanije, nakon toga se diskutovalo o ovoj problematici.

S obzirom na činjenicu da je predstavnica Kancelarije, kroz dsvoje aktivnosti već održala radionice na temu vršnjačkog nasilja na seoskom području đaci  su diskutovali i na ovu temu i pokazali znanje koje su usvojili na prethodnim predavanjima.

Predavanja su trajala u prosjeku oko 45 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pregledano: 92
13.08.2018
Program Javne rasprave u postupku donošenja Strategije razvoja sporta u opštini Pljevlja za period od 2018-2021. godine, možete...
27.07.2018
UPRAVA ZA KADRVE Objavljuje JAVNI POZIV stručnim licima i istaknutim stručnjacima za učešće u radu komisije...
17.07.2018
Listu kandidata koji su predloženi za članove komisije za raspodjelu sredstava Nevladinim organizacijama za 2018. godinu...
18.09.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Izvođenje radova na izgradnji vodovoda Gornja Brvenica - IV faza, možete pogledati ovde.
11.09.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Izvođenje radova na zgradnji vodovoda Gornja Brvenica - IV faza možete pogledati ovde.
05.09.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Izvođenje radova  na TK instalacijama u ulici Kralja Petra, na kraku od ulice Narodne Omladine do ulice Vuka Kneževića možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava