Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Najava: Filma „Biser Bojane“

Novi film Milana Karadžića je romantična komedija sa krimi elementima u kojoj glavne uloge tumače, Slaven Došlo, Vanja Nenadić i Milutin Mima Karadžić, a čije je snimanje obavljeno na atraktivnim lokacijama Ade Bojane biće prikazan u Pljevljima 31.marta i 1.aprila 2017 godine u Domu Vojske Crne Gore u 18:00h i 20:00h.

O čemu se radi u filmu? Đorđe Popović (glumi ga Slaven Došlo, poznat po ulogama u filmovima PanamaVlažnostPored mene i Vojna akademija 3: Novi početak), mladi ljekar iz Beograda, dobija poziv da upozna oca za koga mu je baka Emilija (Mira Banjac) rekla da je mrtav. Mladić odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje mladu kajterku Lolu (Vanja Nenadić, u svojoj prvoj većoj filmskoj ulozi), ćerku policijskog inspektora Rajka (Mladen Nelević).

Za to vrijeme Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije, izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu po izlasku iz zatovra dočekuje bivši partner Roki (Miodrag Krstović) koji ukradeni plijen želi za sebe. Nikola kreće po dijamante koji su sakriveni na Adi Bojani, a tamo ga dočekuju sestra Zorka (Dubravka Drakić), sestrić Đovani (Emir Ćatović) i ostala rodbina, baš kao i Đorđe - sin koga nikada nije sreo. Ali, nije Nikola jedini koji traga za dijamantima. Za petama mu je Rajko, ali i Matija (Andrija Milošević), bahati lokalni moćnik koji angažuje Sandru (Hristina Popović) da špijunira Nikolu.

Scenarista  Bisera Bojane je Vlada Đurđević (scenarista serija Kuku, VasaKomšijeNemoj da zvocaš), dok je direktor fotografije Milan Tvrdišić. Od ključnih saradnika Milana Karadžića tu su i: kompozitor Saša Milošević Mare, montažer Aref Zaabi, kostimografkinja Dragica Laušević, scenograf Milan Jeremić. Produkciju filma potpisuju Dragan Đurković i Milutin Mima Karadžić. Pored Karadžića, Došla i Vanje Nenadić u glavnim ulogama, u filmu glume: Mira Banjac, Andrija MiloševićHristina Popović Mladen NelevićDubravka DrakićEnver PetrovciMiki KrstovićMirko VlahovićEmir ĆatovićOlivera BacićAndrea Mugoša...

https://www.youtube.com/watch?v=YjgnOLIewl0

Ulaznice se mogu kupiti na recepciji Doma Vojske CG u Pljevljima  po cijeni od 2€.

 


Pregledano: 47
27.04.2017
Izvještaj o radu predsjednika opštine za 2016. godinu možete pogledati ovdje.
24.04.2017
Javni poziv za prikupljanje ponuda (prijava) za pružanje usluga smještaja učesnika 54. MOSI "Pljevlja 2017" možete...
16.06.2015
Obavještenje o javnoj nabavci broj Š 04-15 možete pogledati ovde.
16.06.2015
Obavještenje o javnoj nabavci broj Š 07-15 možete pogledati ovde.
28.04.2015
Poziv broj PV 08/15 za Otvoreni postupak javne nabavke možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
uopšte ne zadovoljava
ne zadovoljava
djelimično zadovoljava
zadovoljava
u potpunosti zadovoljava