Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Najava: Filma „Biser Bojane“

Novi film Milana Karadžića je romantična komedija sa krimi elementima u kojoj glavne uloge tumače, Slaven Došlo, Vanja Nenadić i Milutin Mima Karadžić, a čije je snimanje obavljeno na atraktivnim lokacijama Ade Bojane biće prikazan u Pljevljima 31.marta i 1.aprila 2017 godine u Domu Vojske Crne Gore u 18:00h i 20:00h.

O čemu se radi u filmu? Đorđe Popović (glumi ga Slaven Došlo, poznat po ulogama u filmovima PanamaVlažnostPored mene i Vojna akademija 3: Novi početak), mladi ljekar iz Beograda, dobija poziv da upozna oca za koga mu je baka Emilija (Mira Banjac) rekla da je mrtav. Mladić odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje mladu kajterku Lolu (Vanja Nenadić, u svojoj prvoj većoj filmskoj ulozi), ćerku policijskog inspektora Rajka (Mladen Nelević).

Za to vrijeme Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije, izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu po izlasku iz zatovra dočekuje bivši partner Roki (Miodrag Krstović) koji ukradeni plijen želi za sebe. Nikola kreće po dijamante koji su sakriveni na Adi Bojani, a tamo ga dočekuju sestra Zorka (Dubravka Drakić), sestrić Đovani (Emir Ćatović) i ostala rodbina, baš kao i Đorđe - sin koga nikada nije sreo. Ali, nije Nikola jedini koji traga za dijamantima. Za petama mu je Rajko, ali i Matija (Andrija Milošević), bahati lokalni moćnik koji angažuje Sandru (Hristina Popović) da špijunira Nikolu.

Scenarista  Bisera Bojane je Vlada Đurđević (scenarista serija Kuku, VasaKomšijeNemoj da zvocaš), dok je direktor fotografije Milan Tvrdišić. Od ključnih saradnika Milana Karadžića tu su i: kompozitor Saša Milošević Mare, montažer Aref Zaabi, kostimografkinja Dragica Laušević, scenograf Milan Jeremić. Produkciju filma potpisuju Dragan Đurković i Milutin Mima Karadžić. Pored Karadžića, Došla i Vanje Nenadić u glavnim ulogama, u filmu glume: Mira Banjac, Andrija MiloševićHristina Popović Mladen NelevićDubravka DrakićEnver PetrovciMiki KrstovićMirko VlahovićEmir ĆatovićOlivera BacićAndrea Mugoša...

https://www.youtube.com/watch?v=YjgnOLIewl0

Ulaznice se mogu kupiti na recepciji Doma Vojske CG u Pljevljima  po cijeni od 2€.

 


Pregledano: 227
17.10.2017
Listu kandidata koji su predloženi za članove Komisije za raspodjelu sredstava Nevladinim organizacijama za 2017. godinu...
16.10.2017
Na osnovu člana 4. Odluke o studentskoj nagradi opštine Pljevlja ( „Službeni list CG-opštinski propisi", br....
09.10.2017
Izvještaj o javnoj raspravi za utvrđeni Nacrt DUP-a "Balibegovo brdo i Kupusište" možete pogledati OVDJE.
19.10.2017
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Pokrivanje staklenih kosih površina na Domu kulturure možete pogledati ovde.
19.10.2017
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Nabavka korugovanih cijevi možete pogledati ovde.
17.10.2017
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Obezbeđenje telekomunikacionih servisa - broj postupka M 13/17 možete pogledati ovde.