Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Nagrade za radnice „Čistoće“

Sedam radnica pljevaljske „Čistoće" zaposlene na održavanju gradske higijene dobile su juče (srijeda 15.jul)  od lokalne uprave novčane nagrade u iznosu od po 200 eura za predano i posvećeno obavljanje radnih zadataka. Nagrađene su Dušanka Dragaš, Jelena Ostojić, Mevzeta Džele, Radmila Anđelić, Dragica Rovčanin, Milenka Pavlović i Zora Joksović.

Nagradu im je uručio predsjednik opštine Mirko Đačić dodajući da je uručenje bilo planirano uoči Dana državnosti, ali da je zbog brojnih obaveza i dešavanja u Pljevljima povodom Praznika, moralo da se odgodi.

„Cilj je bio da nagradimo nekog  ko je predan i posvećen svom poslu i procijenili smo da je upravo ova radna grupa naših sugrađanki zaposlenih na održavanju gradske higijene zaslužila posebnu pažnju i nagradu jer mjesecima i godinama unazad revnosno obavljaju svoje radne zadatke, veoma predano i marljivo", obrazložio je Đačić.

Priznanje za rad prema njegovim riječima nagrađene su dobile i od predstavnika brojnih delegacija koje su posjetile Pljevlja posljednjih mjeseci.

„U razgovorima sa gostima, oni primijete da u Pljevljima ima još mnogo toga da se uradi, ali su svi pohvalili higijenu i čistoću grada. Zasluge za to pripadaju DOO Čistoća, posebno Radnoj jedinci Zelenilo, ali najviše vama zaposlenim na tim poslovima", rekao je Đačić pozivajući sve Pljevljake da vode računa o čistoći grada.

„Ovo je prilika da pozovemo sve sugrađane bez obzira da li se radi o gradskoj, prigradskoj ili seoskoj sredini da vode računa o čistoći grada, jer ovaj prostor dijelimo sa svojim porodicama, prijateljima i svi moramo da vodimo računa da grad izgleda ljepše", kazao je Đačić.

Radnice su bile zatečene i iznenađenje  ovim gestom predsjednika Đačića i lokalne uprave. Radeći na povjerenim poslovima nijesu ni razmišljale da mogu biti nagrađene, ali kad veću jesu, složne su da su pored njih zaslužni i rukovodilac RJ Zelenilo Olgica Otašević i Vladan Vučković.

Mevzeta Džele kaže da se kod Pljevljaka posljednjih godina probudila svijest o potrebi održavanja gradske čistoće.

„U odnosu na vrijeme kad smo počeli danas je puno manje posla. Probudila se svijest i građani manje po javnim površinama bacaju otpad i smeće. Olakšali su nam puno posao", kazala je Mevzeta.

Kabinet predsjednika

Pregledano: 1086
03.09.2019
          Interni oglas u cijelosti možete preuzeti klikom OVDJE
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
09.09.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani, sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela Tikova M. Z. Hoćevina možete pogledati OVDJE.
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg  mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani,  sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela  Tikova M. Z. Hoćevina. PREUZMITE
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Nabavka sadnog materijala za pejzažno uređenje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i sadnog materijala za dopunu drvoreda na zelenim površinama. PREUZMITE
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava