Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Koncert Srđana Marjanovića

Povodom međunarodnog dana žena, Opština Pljevlja organizuje koncert poznatog kantautora Srđana Marjanovića. Koncert će se održati u utorak 07. marta 2017. godine u sali Doma Vojske sa početkom u 20 časova. Ulaz je slobodan.

Legendarni kantautor, gitarista i producent Srđan Marjanović čije su pjesme u mnogobrojnim antologijama jugoslovenske pop-rok poezije, rođen je 1952. godine u Banja Luci. Prve uspjehe na muzičkoj sceni postigao je još daleke 1973. godine pobjedom na Subotičkom festivalu, što mu je omogućilo snimanje prve singl ploče. Odmah se istakao kao najizražajniji predstavnik beogradske akustičarske škole. Sa svojim pratećim bendom "Pume" dugi niz godina je nastupao širom nekadašnje Jugoslavije i Evrope, a učestvovao je i na gotovo svim jugoslovenskim muzičkim festivalima. Na prvom objavljenom albumu pratila ga je beogradska "YU Grupa", a najveće tiraže Marjanović je ostvario pod etiketom RTV Ljubljana - dve srebrne i jednu zlatnu ploču. U RTV Ljubljana jedno vrijeme je radio kao muzički urednik i omogućio izlaske prvih albuma velikom broju grupa koje zauzimaju značajno mjesto u istoriji YU-rok scene: Ekatarina Velika, Kerber, Poslednja igra leptira, Kozmetika.

Autor je velikog broja hitova od kojih su najpoznatiji: Bebo ne plači, Mi smo jedno drugom govorili Vi, Idi, Kada odeš, Dobri moj, Nije ti se htelo, i mnogi drugi. Snimio je petnaestak albuma a 2013. godine objavio je roman "Žice".

Pregledano: 90
11.05.2017
JAVNI POZIV  za prikupljanje ponuda radi prodaje putničkih motornih vozila u vlasništvu Opštine Pljevlja možete...
11.05.2017
IZMJENU JAVNOG OGLASA za učešće u postupku dodjele sredstava za podsticanje direktnih investicija možete pogledati ovde.
27.04.2017
Izvještaj o radu predsjednika opštine za 2016. godinu možete pogledati ovdje.
16.06.2015
Obavještenje o javnoj nabavci broj Š 04-15 možete pogledati ovde.
16.06.2015
Obavještenje o javnoj nabavci broj Š 07-15 možete pogledati ovde.
28.04.2015
Poziv broj PV 08/15 za Otvoreni postupak javne nabavke možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
uopšte ne zadovoljava
ne zadovoljava
djelimično zadovoljava
zadovoljava
u potpunosti zadovoljava