Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Koncert Srđana Marjanovića

Povodom međunarodnog dana žena, Opština Pljevlja organizuje koncert poznatog kantautora Srđana Marjanovića. Koncert će se održati u utorak 07. marta 2017. godine u sali Doma Vojske sa početkom u 20 časova. Ulaz je slobodan.

Legendarni kantautor, gitarista i producent Srđan Marjanović čije su pjesme u mnogobrojnim antologijama jugoslovenske pop-rok poezije, rođen je 1952. godine u Banja Luci. Prve uspjehe na muzičkoj sceni postigao je još daleke 1973. godine pobjedom na Subotičkom festivalu, što mu je omogućilo snimanje prve singl ploče. Odmah se istakao kao najizražajniji predstavnik beogradske akustičarske škole. Sa svojim pratećim bendom "Pume" dugi niz godina je nastupao širom nekadašnje Jugoslavije i Evrope, a učestvovao je i na gotovo svim jugoslovenskim muzičkim festivalima. Na prvom objavljenom albumu pratila ga je beogradska "YU Grupa", a najveće tiraže Marjanović je ostvario pod etiketom RTV Ljubljana - dve srebrne i jednu zlatnu ploču. U RTV Ljubljana jedno vrijeme je radio kao muzički urednik i omogućio izlaske prvih albuma velikom broju grupa koje zauzimaju značajno mjesto u istoriji YU-rok scene: Ekatarina Velika, Kerber, Poslednja igra leptira, Kozmetika.

Autor je velikog broja hitova od kojih su najpoznatiji: Bebo ne plači, Mi smo jedno drugom govorili Vi, Idi, Kada odeš, Dobri moj, Nije ti se htelo, i mnogi drugi. Snimio je petnaestak albuma a 2013. godine objavio je roman "Žice".

Pregledano: 195
14.08.2017
Na osnovu člana 27. stav 2. Odluke o finansiranju projekata nevladinih organizacija (Sl. list CG-opštinski propisi broj...
14.08.2017
Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja na osnovu člana 5. Odluke o osnivanju Savjeta mladih opštine...
01.06.2017
Na osnovu člana 20. Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova...
11.08.2017
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku male vrijednosti br. M 02/17 (Nabavka sadnog materijala) možete preuzeti ovdje.
10.08.2017
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku korugovanih cijevi potrebnih za regulisanje odvodnjavanja kolovoznih površina na opštinskim putevima na području Opštine Pljevlja u 2017.godini možete pogledati OVDJE.
16.06.2015
Obavještenje o javnoj nabavci broj Š 04-15 možete pogledati ovde.