Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Javni oglas za učešće u postupku dodjele sredstava za podsticanje direktnih investicija

Vlada Crne Gore - Sekretarijat za razvojne projekte objavio je Javni oglas za učešće u postupku dodjele sredstava za podsticanje direktnih investicija.

Sredstva za podsticanje investicija dodjeljuju se u iznosu od 3.000€ do 10.000€ po novozaposlenom licu.

Prijava na Javni oglas može se podnijeti za investicione projekte čija je minimalna vrijednost ulaganja 500.000€ za zapošljavanje najmanje 20 novozaposlenih lica na neodređeno vrijeme u Glavnom gradu Podgorica i južnom regionu Crne Gore.  Za ulaganje u investicione projekte na području jedinice lokalne samouprave iz sjevernog i iz centralnog regiona (osim Podgorice) sredstva za podsticanje investicija mogu se dodijeliti za investicione projekte čija je minimalna vrijednost ulaganja 250.000 eura i kojima se obezbjeđuje zapošljavanje najmanje 10 novozaposlenih lica u roku od tri godine od dana zaključenja ugovora o korišćenju sredstava.

Sredstva za podsticanje direktnih investicija obezbjeđuju se u budžetu i mogu se koristiti za finansiranje investicionih projekata koji obezbjeđuju otvaranje novih radnih mjesta i doprinose privrednom i regionalnom razvoju Crne Gore.

Prijave za učešće u postupku podnose se Sekretarijatu za razvojne projekte, Ministarstva ekonomije, najkasnije do 8. maja 2017. godine do 12 časova , a javno otvaranje prijava biće izvršeno u prostorijama Sekretarijata, čiji službenici pružaju operativnu podršku tokom procesa prijavljivanja.

Uredbu o podsticanju direktnih investicija, Javni oglas i prateću dokumentaciju možete preuzeti na sajtu: www.srp.gov.me  Informacije u vezi sa Javnim oglasom i procedurom prijave na isti možete dobiti na  kontakt:

SEKRETARIJAT ZA RAZVOJNE PROJEKTE

Bulevar revolucije 7, 81 000 Podgorica

tel: 020/220 - 271

Link za dokumentaciju:  http://www.srp.gov.me/naslovna/II_javni_oglas

Link na engleskom:  http://www.srp.gov.me/en/home/II_public_announcement

Pregledano: 246
14.08.2017
Na osnovu člana 27. stav 2. Odluke o finansiranju projekata nevladinih organizacija (Sl. list CG-opštinski propisi broj...
14.08.2017
Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja na osnovu člana 5. Odluke o osnivanju Savjeta mladih opštine...
01.06.2017
Na osnovu člana 20. Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova...
11.08.2017
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku male vrijednosti br. M 02/17 (Nabavka sadnog materijala) možete preuzeti ovdje.
10.08.2017
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku korugovanih cijevi potrebnih za regulisanje odvodnjavanja kolovoznih površina na opštinskim putevima na području Opštine Pljevlja u 2017.godini možete pogledati OVDJE.
16.06.2015
Obavještenje o javnoj nabavci broj Š 04-15 možete pogledati ovde.