Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
JAVNI POZIV

U skladu sa Uredbom o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list Crne Gore", br 7/12) Sekretarijat za društvene djelatnosti raspisuje

JAVNI POZIV

 zainteresovanim nevladinim organizacijama za konsultovanje u cilju finalizovanja sektorske analize opštine Pljevlja radi utvrđivanja  prioritetnih oblasti od javnog interesa koje će se finansirati u 2019. godini u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ( ReLOaD ), koji finansira Evropska unija, a sufinansiraju Program ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Opština Pljevlja.

 Sekretarijat za društvene djelatnosti će 24. maja 2019. godine, sa početkom u 12:00 časova u maloj Sali Skupštine opštine Pljevlja održati konsultativni sastanak sa zainteresovanim nevladinim organizacijama koje sprovode aktivnosti u oblastima: KULTURA ( Podizanje svijesti o značaju i očuvanju kulturne baštine;  Očuvanje izvornih i tradicionalnih kulturnih i etno-kulturnih osobenosti,  razvoj zanata i umjetničkih vještina ); ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE ( Podizanje svijesti o značaju i očuvanju životne sredine ); RODNA RAVNOPRAVNOST ( Promocija rodne ravnopravnosti u sportu i kulturi; Razvoj i promocija ženskog preduzetništva ); BRIGA O MLADIMA ( Podizanje svijesti o značaju učešća mladih u životu zajednice i uspostavljanje mehanizama informisanja mladih o mogućnostima za kvalitetno provođenje slobodnog vremena); TURIZAM ( Promocija turističkih potencijala Pljevalja; Razvoj i promocija turizma u ruralnim područjima; Razvoj planinarskog i biciklističkog turizma u Pljevljima ).

Zbog ograničenja broja mjesta, konsultacijama može prisustvovati samo jedan predstavnik po organizaciji.

Prisustvo predstavnika/ca organizacije na konsultativnom sastanku je neophodno potvrditi najkasnije do 23. maja 2019. godine do 15:00 časova na mejl adresu sekretarijatzadrustvene@yahoo.com  

Pored navedenog, predstavnici/e nevladinih organizacija mogu svoje komentare na predlog sektorske analize poslati i putem mejla na adresu: sekretarijatzadrustvene@yahoo.com  najkasnije do 23. maja 2019. godine do 15:00 časova.

 

Nacrt sektorske analize možete preuzeti OVDJE.

 

Pregledano: 97
07.06.2019
Predmet: Poziv za nevladine organizacije za učešće na obuci ,,Upravljanje projektnim ciklusom`` Opština Pljevlja...
06.06.2019
OPŠTINA PLJEVLJA U PARTNERSTVU SA PROGRAMOM UJEDINJENIH NACIJA ZA RAZVOJ RASPISUJE:    KONKURS NEVLADINIM...
20.05.2019
U skladu sa Uredbom o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih...
12.06.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - broj M13/19 možete pogledati OVDJE.
07.06.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti možete pogledati OVDJE.
05.06.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti broj M13/19 možete pogledati OVDJE.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava