Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Izvještaj sa radionice na temu „Vršnjačko nasilje“ u O.Š. „Jakub Kubur“ – Boljanići i O.Š. „Radoje Tošić“ Srdanov Grob

Dana 15.02.2018.godine, predstavnica Kancelarije za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti spec.ped. Milica Sekulić zajedno sa vršnjačkom edukatorkom Tamarom Pavlović posjetile su O.Š."Jakub Kubur " Boljanići i O.Š. "Radoje Tošić" - Srdanov Grob.

Ova posjeta predstavlja nastavak aktivnosti u cilju podizanja svijesti učenika/ca osnovnih škola sa teritorije opštine Pljevlja o problemu vršnjačkog nasilja. Kao i u prethodnim školama organizovane su radionice u trajanju od 90 minuta na kojoj je učešće uzelo oko 30 učenika/ca i 10 nastavnika iz obje škole.

Učenici/ce su imali priliku da čuju osnovne pojmove kada je u pitanju vršnjačko nasilje, takođe su prikazana i 3 kratka filma nakon čega su djeca diskutovala o uzrocima, posledicama kao i kako se treba ponašati ukoliko je neko svjedok ili pak trpi vršnjačko nasilje.

Na kraju radionica, djeca su imala mogućnost da kroz kreativne aktivnosti u vidu crtanja i pisanja, kao i osmišljavanja pozorišne predstave, predstave usvojena znanja sa radionica.

U prilog tome su i  fotografije koje su snimljene na radionicama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pregledano: 282
17.07.2018
Listu kandidata koji su predloženi za članove komisije za raspodjelu sredstava Nevladinim organizacijama za 2018. godinu...
09.07.2018
Sve potrebne informacije o javnom pozivu za sprovođenje mentoring usluga u 2018. godini možete naći  OVDJE.
02.07.2018
JAVNI POZIV za prikupljanje predloga za dodjelu opštinske nagrade "20. novembar"    1. Pozivaju se...
17.07.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Vodovod Boljanići - rezervoar Milakovci možete pogledati OVDJE.
12.07.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti br. M 17/18 - Vodovod "Boljanići" - rezervoar Milakovci možete pogledati OVDJE.
12.07.2018
Izmjenu zahtjeva za dostavljanje ponuda broj M16/18 možete pogledati OVDJE.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava