Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
FIBA 3x3 Turnir “Baci drogu u koš” počinje danas !
Opština Pljevlja - Sekreterijat za društvene djelatnosti u saradnji sa ‘3x3 Montenegro’ organizuje 04. i 05.09.2019.godine  tradicionalni  XII Turnir u basketu  “Baci drogu u koš”.

Turnir će ujedno biti i 7. po redu na 3x3 VOLCANO 2K19 turneji.

Terenski kompleks će biti montiran na Trgu 13. Jul, a turnir će trajati 2 dana. Prvog dana turnira organizovaće se takmičenje za mlađe selekcije i turnir za djevojke. Najmlađi će imati priliku da se takmiče u šutiranju slobodnih bacanja, trojki, kao i u igri 1 na 1, a premijerno u Crnoj Gori , igraće se i zvanični 3x3 turnir za djevojke, koje će imati mogućnost osvajanja bodova za svjetsku rang listu. Publika će pored vrhunskog basketa, imati priliku da uživa i u zabavnom programu, kao i da učestvuje na ‘VOLCANO Challenge’ takmičenjima za publiku, za šta su organizatori spremili vrijedne nagrade.

Drugog dana je na programu  internacionlni seniorski turnir a pobjednike i finaliste očekuju vrijedne novčane nagrade , a igrači će u skladu sa učinkom , dobiti bodove na FIBA 3x3 svjetskoj rang listi.

Za dobru atmosferu na turniru biće zaduženi DJ i voditelj programa.

Turnir će se prenositi uživo na MNE sport TV.
Pregledano: 49
03.09.2019
          Interni oglas u cijelosti možete preuzeti klikom OVDJE
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
09.09.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani, sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela Tikova M. Z. Hoćevina možete pogledati OVDJE.
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg  mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani,  sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela  Tikova M. Z. Hoćevina. PREUZMITE
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Nabavka sadnog materijala za pejzažno uređenje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i sadnog materijala za dopunu drvoreda na zelenim površinama. PREUZMITE
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava