Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Evropska nedelja mobilnosti u Pljevljima
Nizom planiranih aktivnosti Opština Pljevlja će ove godine, u periodu od 16. do 22. septembra obilježiti Evropsku nedelju mobilnosti pod sloganom “Walk with us”. Aktivnosti uključuju sprovođenje trajnih mjera postavljanja urbanog mobilijara – parkinga za bicikliste i klupa za pješake u glavnoj pješačkoj zoni, kao i iscrtavanje pješačkih prelaza, postavljanje upozorenja, uključujući i sedam dana aktivnosti koje imaju za cilj promovisanje pješačenja i bicikliranja kao zdravih i za životnu sredinu prihvatljivih vidova transporta. Kao završna aktivnost planirano je organizovanje dana bez automobila, odnosno zatvaranje ulice Kralja Petra I za automobile i otvaranja za pješake i bicikliste.

Aktivnosti se sprovode u okviru poziva Zajednice opština Crne Gore, uz podršku projekata „Energetski efikasna urbana mobilnost u zemljama Jugoistočne Evrope – „SUMSEEC II” i Otvorenog regionalnog fonda za Jugoistočnu Evropu – energetska efikasnost (ORF EE).

Evropska nedelja mobilnosti pod sloganom „Walk with us“ ove godine ima fokus na bezbjedno pješačenje i vožnju bicikla, te korisnost koje ovakav vid kretanja može da ima na zdravlje, životnu sredinu i na budžet građana, a obilježava se u preko 2000 gradova i više od 50 država širom svijeta.

Ovim putem Opština Pljevlja poziva sve instucije da se u sklopu svih aktivnosti priključe obilježavanju ovog događaja.  

Kabinet predsjednika
Pregledano: 49
03.09.2019
          Interni oglas u cijelosti možete preuzeti klikom OVDJE
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
09.09.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani, sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela Tikova M. Z. Hoćevina možete pogledati OVDJE.
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg  mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani,  sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela  Tikova M. Z. Hoćevina. PREUZMITE
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Nabavka sadnog materijala za pejzažno uređenje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i sadnog materijala za dopunu drvoreda na zelenim površinama. PREUZMITE
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava