Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Delegacija Privredne komore boravila u radnoj posjeti Opštini Pljevlja

Delegacija Privredne komore Crne Gore boravila je, danas 24.06.2019. godine, u radnoj posjeti Opštini Pljevija i tom prilikom je upoznala rukovodstvo Opštine sa svim aktivnostima koje sprovodi Privredna komora sa osvrtom na analizu poslovanja privrednih subjekata koja posluju na teritoriji naše Opštine.

“Cilj Privredne komore je da u sklopu svojih redovnih aktivnosti obide sve opštine i da na taj način pomogne da se poslovni ambijent Crne Gore cjelovito promoviše. Time ce doprinijeti uklanjanju biznis barijera i stvaranju uslova za veće interesovanje domaćih I stranih investitotra za Crnu Goru i svaku opštinu pojedinačno”- istakao je predsjednik Privredne komore Vlastimir Golubović.

 Predsjednik Opštine Pljevija Igor Golubović je naglasio da su pljevaljska privreda i lokalna uprava kreatori uslova života u našem gradu. “ I u narednom periodu treba da budemo čvrst oslonac jadna drugoj kada je riječ o kreiranju sveukupnog poslovnog ambijenta, a Opština Pljevija ce se truditi da,donosenjem kvalitetnih Odluka, dodatno stimuliše sve one koji žele da svoje poslovanje vežu za Pljevija”-istakao je predsjednik pljevaljske opštine.

Delegaciju PKCG, pored predsjednika Golubovića činili su potpredsjednik PKCG Danilo Gvozdenovic, Nina Dragić-direktorica Sektora za analize i istrazivanja, Ranko Vukmirović, sekretar Odbora za energetiku i rudarstvo, Miljan Šestović-Sef Kabineta predsjednika PKCG, a delegaciju Opštine Pljevlja pored predsjednika Zoran Radošević-glavni administrator opštine Pljevlja, Mira Čolović-sekretarka Sekretarijata za uređenje prostora, Biljana Vukanić-sekretarka Sekretarijata za finansije, Budimir Bajčetić-sekretar Sekretarijata za privredu I Dragomir Gospić-direktor Uprave lokalnih javnih prihoda.

 

Kabinet predsjednika

Pregledano: 51
12.07.2019
Opština Pljevija, u skladu sa članom 11. Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju...
02.07.2019
Sekretarijat za finansije Opštine  Pljevlja,  na  osnovu člana 21 Odluke o načinu i postupku...
26.06.2019
Javni poziv za prikupljanje predloga za dodjelu opštinske nagrade "20. novembar" možete vidjeti klikom OVDJE.
11.07.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za Izvođenje radova na izgradnji cjevovoda od Zborne gromile do lokacije rezervoara Boljanići i Rosulje, MZ Boljanići. Broj postupka M 17/19 možete pogledati OVDJE.
11.07.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za Sanaciju ravnog krova zgrade SO možete pogledati klikom OVDJE.
11.07.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za izvođenje radova na izgradnji vodovoda "Maoče" - rezervoar "Borčani" možete pogledati klikom OVDJE.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava