Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Aktivnosti „Prevencija u školama“

U periodu od 12. - 18.04.2018.godine, predstavnica Kancelarije za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti opštine Pljevlja spec.ped.Milica Sekulić vodila je dio predavanja koji se odnosi na problem narkomanije učenicima  u O.Š."Ristan Pavlović" , O.Š."Salko Aljković", O.Š."Radoje Kontić" -Gradac i O.Š."Vladimir Rolović" - Šula.

Ova predavanja su organizovana u sklopu aktivnosti „Prevencija u školama"  Ministarstva unutrašnjih poslova  Uprave policije - Centra  bezbjednosti  Pljevlja i Odsjeka za borbu protiv droga Grupa VIII Pljevlja a predstavnica Kancelarije je pozvana da se pridruži ovoj akciji i na taj način doprinese prevenciji narkomanije i vršnjačkog nasilja u  našoj lokalnoj zajednici.

Ovom prilikom učenici/ce osmih razreda pomenutih škola mogli su da čuju neke osnovne pojmove kada je u pitanju zloupotreba droga a naročita pažnja je posvećena posledicama koje nastaju zbog zloupotrebe  istih.

Službenici Uprave policije MUP-a - Centra bezbjednosti Pljevlja i Odsjeka za borbu protiv droga Grupa VIII Pljevlja,  razgovarali su sa učenicima o krivičnoj odgovornosti maloljetnjih lica kao i o problemu vršnjačkog  nasilja.

Ova predavanja su okupila oko 150 učenika, a trajala su u prosjeku jedan školski čas.

Pregledano: 34
15.05.2018
Na osnovu čl. 4. stav 2. Odluke o načinu korišćenja i upravljanja poslovnim prostorom i garažama u...
13.04.2018
Sekretarijat za društvene djetanosti opštine Pljevlja obavještava da će se Centralna Javna rasprava za Lokalni plan akcije...
12.04.2018
Odluku o stipendiranju studenata školske 2017/18 godine možete pogledati OVDJE.
08.05.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Radovi na instalaciji slabe struje i splinkera možete pogledati ovde.
03.05.2018
Zahtjev za dostavljanje punuda za nabavke male vrijednosti - Radovi na instalaciji slabe struje i splinkera možete pogledati ovde.
03.04.2018
Obavjestenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Izrada Glavnog projekta saobraćajnice ulice Narodne omladine možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava