Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Aktivnosti „Prevencija u školama“

U periodu od 12. - 18.04.2018.godine, predstavnica Kancelarije za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti opštine Pljevlja spec.ped.Milica Sekulić vodila je dio predavanja koji se odnosi na problem narkomanije učenicima  u O.Š."Ristan Pavlović" , O.Š."Salko Aljković", O.Š."Radoje Kontić" -Gradac i O.Š."Vladimir Rolović" - Šula.

Ova predavanja su organizovana u sklopu aktivnosti „Prevencija u školama"  Ministarstva unutrašnjih poslova  Uprave policije - Centra  bezbjednosti  Pljevlja i Odsjeka za borbu protiv droga Grupa VIII Pljevlja a predstavnica Kancelarije je pozvana da se pridruži ovoj akciji i na taj način doprinese prevenciji narkomanije i vršnjačkog nasilja u  našoj lokalnoj zajednici.

Ovom prilikom učenici/ce osmih razreda pomenutih škola mogli su da čuju neke osnovne pojmove kada je u pitanju zloupotreba droga a naročita pažnja je posvećena posledicama koje nastaju zbog zloupotrebe  istih.

Službenici Uprave policije MUP-a - Centra bezbjednosti Pljevlja i Odsjeka za borbu protiv droga Grupa VIII Pljevlja,  razgovarali su sa učenicima o krivičnoj odgovornosti maloljetnjih lica kao i o problemu vršnjačkog  nasilja.

Ova predavanja su okupila oko 150 učenika, a trajala su u prosjeku jedan školski čas.

Pregledano: 87
13.08.2018
Program Javne rasprave u postupku donošenja Strategije razvoja sporta u opštini Pljevlja za period od 2018-2021. godine, možete...
27.07.2018
UPRAVA ZA KADRVE Objavljuje JAVNI POZIV stručnim licima i istaknutim stručnjacima za učešće u radu komisije...
17.07.2018
Listu kandidata koji su predloženi za članove komisije za raspodjelu sredstava Nevladinim organizacijama za 2018. godinu...
18.09.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Izvođenje radova na izgradnji vodovoda Gornja Brvenica - IV faza, možete pogledati ovde.
11.09.2018
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Izvođenje radova na zgradnji vodovoda Gornja Brvenica - IV faza možete pogledati ovde.
05.09.2018
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Izvođenje radova  na TK instalacijama u ulici Kralja Petra, na kraku od ulice Narodne Omladine do ulice Vuka Kneževića možete pogledati ovde.
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava